@Tonks
teşekkür ederim. şimdi vmware e fedora 22 yi kurdum ve update yapıyorum. ama bu arada youtude de kde nin plasma serisini gördüm ve suse 11-12 de gördüğüm kde ile alakasız bir yapı olmuş. kendileri de baya birşeyler değiştirmişler sanırım.
bu arada video nun birinde elemanın w10 pre vs nin olduğu bir video eklemiş ama konuyu anlayamadım. pencereler arası geçiş yapmış ama o geçiş sanal mı yoksa emülasyon mu veyada rdp mi çözemedim
1-2 sitede vmware wokrstation kurulumu ile ilgili notları gördüm ama nat ayarlarında ufak sorunlar olabiliyormuş. bazı dosyaları manuel düzeltme ile ilgli yazılarda gördüm de bakacaz reel pc de neler olcak..
müzik dinleme işini tablete havale ettim. spotify ve online radyolar saolsun.
antivirüs olarak en paranoyak yazılım olan kaspersky nin total security sini kullanıyorum. baya da işime yarıyor. linux de hiç bu tür yazılım bilgim yok
kmplayer daki gibi 3d video desteği konusunda player varmı acaba
şuan kubuntu 15.04 ün kurulumunu başlattım vmware de. eğer beğenirsem yarın boşdaki diske kurcam ve ilk çalışmaları görcez
kafaya koydum windows u desktop olarak bırakcam. sanal da işlerimi nasılsa görecek yeterince windows um var