Shell yemişiniz hocam, internette shell taraması diye bir makale vardı tam bilmiyorum araştırın. Firmanızı özelden bildirebilir misiniz?
Her şeyi denedim hocam, ticket attım firmaya az önce aldığım cevap ile 2 gün önce aldığım cevap hiç uyuşmuyor. Şimdi taramaları bitsin bakalım bi eğer onlardan kaynaklı bir sorunsa çok merak ediyorum 3 gündür yaşadığım sıkıntının telafisini nasıl yapacaklar.
Alıntı
Merhaba, configserver şirketinden cXs yazılımı satın aldık şuan tüm server taranıyor ve sheller karantinaya alınıyor
Bu da 2 gün önce sorun çıktığında ki yazışma;
Alıntı
Ben: Siteme index atılmıştı. Phpmyadmin den değiştirdim bilgileri ama baktığımda yeniden hesap açmıştı. Ftp de dosyaların arasında local-settings.php diye bir dosya fark ettim. Ek dosya olarak ekliyorum bakar mısınız bi. Sitemin indexi açılmıyor, reseller mi shell yedi sizde mi sorun bakar mısınız acil.
Firma: Merhaba, cpanelde bulunan ClamAV (search kısmına virüs yazarsanız çıkar) programı ile shell taraması yaparak temizleyebilirsiniz.
Ben: Teşekkürler, 2 sorunlu dosya buldu sildim ama hala açılmıyor site. Sizle ilgili bir durum kalmadı sanırım değil mi hocam?
Firma: Hayır cloud sistemi olduğu için her hosting hesabı kendi kaynağını kullanmak durumundadır.