Venain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shell yemişiniz hocam, internette shell taraması diye bir makale vardı tam bilmiyorum araştırın. Firmanızı özelden bildirebilir misiniz?
Her şeyi denedim hocam, ticket attım firmaya az önce aldığım cevap ile 2 gün önce aldığım cevap hiç uyuşmuyor. Şimdi taramaları bitsin bakalım bi eğer onlardan kaynaklı bir sorunsa çok merak ediyorum 3 gündür yaşadığım sıkıntının telafisini nasıl yapacaklar.

Alıntı
Merhaba, configserver şirketinden cXs yazılımı satın aldık şuan tüm server taranıyor ve sheller karantinaya alınıyor
Bu da 2 gün önce sorun çıktığında ki yazışma;

Alıntı
Ben: Siteme index atılmıştı. Phpmyadmin den değiştirdim bilgileri ama baktığımda yeniden hesap açmıştı. Ftp de dosyaların arasında local-settings.php diye bir dosya fark ettim. Ek dosya olarak ekliyorum bakar mısınız bi. Sitemin indexi açılmıyor, reseller mi shell yedi sizde mi sorun bakar mısınız acil.

Firma: Merhaba, cpanelde bulunan ClamAV (search kısmına virüs yazarsanız çıkar) programı ile shell taraması yaparak temizleyebilirsiniz.

Ben: Teşekkürler, 2 sorunlu dosya buldu sildim ama hala açılmıyor site. Sizle ilgili bir durum kalmadı sanırım değil mi hocam?

Firma: Hayır cloud sistemi olduğu için her hosting hesabı kendi kaynağını kullanmak durumundadır.