Konu baltalamak için değil ama meraktan soruyorum. Nedense site satış kategorisinde herkes sattığı için patladı patlayacak, hitleri coştu coşacak diyor. Kimse patlamış bir siteyi burada satmıyor. Böylesine bir iddia bulunabilmek için mutlaka alıcıya bir şeyler göstermeniz gerekli. Velhasıl kelam dediğiniz gibi site Google da üst sıralara çıkamadı. Yada ziyaretçi sayısını arttıramadı. O zaman siteyi geri alacak mısınız? Bunu size değil genel anlamda site satanlara söylüyorum.

Bir de o kadar büyük bir potansiyel varsa neden riske girip siz işletmiyorsunuz? Büyük yatırımcılar böylesine projelerde bir hareket görmezse istediğiniz tutarı ödemezler. Onlar için pazarın büyüklüğü yada kar oranı değil projenin ilk adımlarının hedeflendiği gibi atılıp atılmadığıdır. Yoksa burada ki üyeler bile site adresini ve sektörü öğrendikten sonra istediğiniz meblağı size ödemekten ziyade kendisi sıfırdan girer daha fazla kar eder.

Bence siz biraz risk alıp belki biraz da kredi çekerek karınızı konuda belirtiğiniz hedefe yaklaştırmaya çalışın. Eğer hedeflediğiniz miktara yaklaşsanız bile mutlaka alıcıları çıkacaktır ama o alıcılar bu forumda değil. Buradakilere site adresini verip de forumda bir yandan toptancı arayıp bir yandan site açmak için çabaladıklarına şahit olmayın. Gerçi Godaddy kuponları da bitti arkadaşlar nereden kupon alacaksa çok merak ediyorum

Not: Emin olun tamamen yapıcı bir eleştiri bu. İnşallah bu projeyi kendiniz bir yerlere getirirsiniz de o kazancı siz elde edersiniz.