Selamlar,

Kısa zaman önce kurmuş olduğum bizden bağımsız olarak sadece SEO ve Dijital Pazarlama alanında gelişmeleri paylaştığımız / muhabbet ettiğimiz aynı zamanda sizden gelen yazılarla birlikte kaliteli bir arşiv oluşturmak istediğimiz Facebook grubunu tanıtmak istedim.

Gruba eğer bakarsanız kaliteli bir kitle oluştu, bu kitleyi sağlamak adına tek tek ekleme ve kabul etme yöntemini seçtim.

Eğer sizde dilerseniz, 1 önerinin, 1 kelamın öneminin farkındaysanız, muhabbetimize beklerim.

https://www.facebook.com/groups/dijitalpazarlamatr/

Saygı ve Sevgilerimle
Ramazan Deniz Yörük

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:24:39 -->-> Daha önceki mesaj 16:19:44 --

Not: Fake profiller vs başvurmasın lütfen. Başvuru olursa konu altından yazabilir veyahut bana ad soyad iletebilirsiniz (pm).

Arkadaşlar bu arada grubun amacı otoriter bilgi ve paylaşım platformu. Zaten kişilerde bu şekilde. Bu grup size Sina Afra ile muhabbet ortamı açabilir. Veyahut bir konuda size yeni ufuklar açabilir. Dolayısı ile iş ilanı veyahut özlü sözler paylaşımı yerine bilgi ve fikir odaklı ilerlemenizi dost tavsiyesi olarak vermek isterim.