Selam arkadaşlar.
Yaşım 35 yolun yarısı.
1995 - 96 yıllarından bu zamana kadar internet içerisinde içli dışlı olan birisi olmama rağmen üretim kısmında hiç yer alamadım. Yani hep hazır yazılımlara yoğunlaşıp kolaya kaçtım ( gerçi imkan da yoktu ). O sene bu sene diye diye sene oldu 2015 yaş oldu 35.
Kod bilgin ne derecede derseniz notepad açarım < işaretini koyar orada bırakırım. Yani sıfır diyeyim doğru bir yaklaşım olsun.
Son bir kaç yıldır işlerimi bir parça yoluna koydum çok şükür. Evlendim çoluk çocuğa karıştım bir parçada artan vaktim ve nakitim var. Birşeyler öğrenmek ve kendi hayal dünyamdan bir şeyleri anlatma çabası içerisine girmeden direk bizzat kendim uygulamak istiyorum.
Sizce bu saatten sonra 20 yıl boyunca tek satır öğrenmemiş bir insan olarak bu şekilde bırakmalı mı yoksa ben öğrenebilirim diyerekten vaktimi ve naktimi harcamalı mı ?
Bir kursa gitmek yerine birebir özel ders alarak öğrenme düşüncesindeyim.
10 bin TL bir bütçe ayırsam özel ders alarak kendimi ne kadar geliştirebilirim ?
Selamlar, abimsin büyüğümsün. Abicim bende Öğrenmek istiyorum lakin fethiye de ikamet ediyorum. Burada ne kurs var Nede hoca. Eğer ki İstanbul, Ankara veya İzmir gibi bir Şehirde yaşasaydım emin ol hiç düşünmeden dersimi alırdım. Bu işin yaşı yok. Ayrıca sende benim gibi çok heveslisin.