Tüm R10 ailesine selamlar,

Sakarya`da ikamet ediyorum. Lise bu sene bitti, biryere yerleşemediğim için Sınavsız Geçiş hakkımı kullanarak SAKARYA MYO Bilgisayar Programcılığı Bölümüne girdim.

2. Öğretim olmadığı için Yazılım ve Bilgisayar Firmalarında Tam zamanlı iş imkanım olmuyor ve malesef Part Time eleman aramıyor bu tür firmalar.

Lafı fazla uzatmadan.....

Freelance PHP yazılım işleri yapıyorum fakat malesef işin bir garantisi yok, bir ay cebime 500-600TL girdiyse diğer ay belki hiç iş olmadığı oluyor.

Kendime düzenli para kazanabileceğim bir iş fikri arıyorum.

Araştırma yaparken JETONLU oyun makinelerine rastladım. Ailemdende destek alatak 3-5bin TL ye ÖRNK bir Box Makinesi alsam işlek bir mekanla anlaşıp makineyi koysam gelir elde edebilirmiyim, Mekanlarla anlaşabilirmiyim ?

Bunun dışında Bir kurumsal script geliştirerek artık elde PC kapı kapı gezip Web Sitesimi Satmalıyım ?

Yazdıklarımdan farklı olarak düşük bütçeli, okulla çakışmayacak iş fikirleriniz benim için çok değerlidir.

Gerçekten artık sosyalleşip insan içine karışıp, çalışmak ve ticaret yapmak istiyorum.

Genç kardeşiniz için değerli yorumlarınızı Eksik etmeyin, Vaktini ayırıp konuyu okuyan herkese Çok TEŞEKKÜR EDİYORUM.