Aynı dert bende de var kardeşim olay şunu içmekle bunu yemekle malesef alakalı değil.

Ben ramazandan önce 3 gibi yatan biriydim ve yıllardır da geç yatarım. Fakat ramazanın sonlarına doğru bi alışkanlık oldu 1 aydır fln sabah 6-7 de uyuyorum 5-6 saat uyuyup mal gibi kalkıyorum. Bende 1 gün uyumamayı denedim yine düzelmedi hatta biraz önce spordan geldim 2 saat spor yaptım yine de yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum. Olay vucüdün alışmasının yanında tamamen psikolojik. Yatağa girdiğimde yüzlerce şey geliyor aklıma devamlı birşey düşündüğümüzden sanırım uyuyamıyoruz. Müzikmiş, tv izlemek veya açık bırakmak, klima açmak vs. hiçbiri fayda etmedi.

Daha önce de bu durumu yaşamıştım ve 1-2 haftalığına bir iş için sabah 7 de kalkmam gerekiyordu ilk gün hiç uyumadan gittim tabiki 2 hafta sonunda vucüt gece 1 gibi beni uyumaya zorluyordu ve 10 da kalkıyordum. 1-2 ay bu durumu sürdürdüm ama sonra yine aynı durum oluştu. Sanırım bir sorumluluk alıp bir işe girmek veya hayatı ona göre düzenlemek gerekiyor yoksa bu rahatlıkla ve birşeyleri çok düşünerek çok uykusuz kalacağız