Vakumlu tripod girişini araştıracağım teşekkür ederim hocam.
Ayrıca moto kurye eğitim projesini daha önce bir arkadaşım daha söylemişti hediyeler için değilde, eğitimi can kulağıyla dinlemek için gitmeyi planlayabilirim. İlerleyen zamanlarda, teşekkürler..
AGV, Shark, Nolan vb daha kaliteli (ls2 ye göre) kask almanızı tavsiye ederim onlarda da 400-700 tl (f/p) aralığında güzel kasklar var. Ayrıcı 2. el kask alınmaz (hasar, hijyen vb).
Elbette ls2'ye nazaran çok daha üstün yıldızı bol testi başarılı bir çok kask mevcut ancak benim bütçem ls2 ile sınırlı şuanlık.
Ayrıca 2. el kask temizlik ve problemsiz kaydıyla dedim. Önceliğim tabii ki sıfır kask. 2. el'den kasıt benim için şuanda kişi ürünü alır kullanmadan evde kalır öyle. Hediye gelmiştir. Ancak paketini açmıştır ikinci ele girmiştir. Sevgiler.
Kaskınızı 2.el almanızı kesinlikle önermiyorum.Daha önce darbe aldıysa o kask sizi koruyamaz.(Kaskın darbe alması için düşmesi bile yeterli)
2. el kask temizlik ve problemsiz kaydıyla dedim. Önceliğim tabii ki sıfır kask. 2. el'den kasıt benim için şuanda kişi ürünü alır kullanmadan evde kalır öyle. Hediye gelmiştir. Ancak paketini açmıştır ikinci ele girmiştir. Sevgiler.