Arkaşlar 131 tane itraderim vardı r10'un başına gelen talihsiz olay yüzünden malesef gitti, Bu konuyuda tekrar açmak zorunda kaldım.
Eski konumda 19 sayfa yorum vardı ve r10'da Ücretli tasarım işlerinde en çok gösterilen konular arasındaydı. Kurtarabildiğin alıntı yorumları tekrar aldım.
Merhaba.
WP CANDIR, AŞKTIR
İşte bu yüzden Wp ile Evimi geçindiriyorum, Pahalıcı bir adamda değilim düzgün muamele yapın gönlünüzden kopan ücrete zaten üç aşşağı beş yukarı razı oluyorum sömürüsüz iş ahlahı besliyorum!
Özel Mesaj Gönderebilirsiniz Kafanıza takılanları sorabilirsiniz, Fiyat alabilirsiniz, Sohbet edebiliriz.
Arkadaşlar, r10.net ve Real olmak üzere bir çok iş yaptım.
Forumda işini yaptığım değerli abilerimin kardeşlerimin işleride mevcut, İstenildiğinde referanslar verebilirim. Burada sağlam grafikci arkadaşların işlerinide yaptım.
Ancak ben wp için hazırlanmış tasarımları yapıyorum, Wp ile alakası olmayan tasarımları wp giydirme işinden çok yoruldum. TAMAMEN anlayışlı ve bana düzgün davranacak kişilerle çalışmak istiyorum. Para verip bana kötü davranan insanlarla çalışmak istemiyorum
Tasarımı görmeden ayrıca fiyat veremem , Tasarımı görüp fiyat vermem daha makül olur.
- - Ayrıca çalıştıgım bir ekibim var, PSD HTML dökülüp sonra wp giydirme işide olur.
- - Wp Taşıma İşlerinide uygun ücretle yapabilmekdeyiz.
Teşekkürler.
msn:
msn@grupsoft.net
Alıntı:
- R10 moddur işini yaptım.
Alıntı:
- Wolkanca blogun sahibi kendisi reelden arkadaşımdır.
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Özel Mesaj Gönderebilirsiniz Kafanıza takılanları sorabilirsiniz, Fiyat alabilirsiniz, Sohbet edebiliriz.
msn:
msn@grupsoft.net