Parfümerici şişeye bakıp orjinal diyecek, içindekinin orjinalliğini anlayabilmesi için 1-2 gün kullanması gerekir, ki uğraşmazlar. Ben 10 senedir aynı parfümü kullanıyorum her zaman gider mağazadan alırım. Senin ilanı görünce ben de kendi parfümümü görünce alayım dedim, 10 senedir kullandığım parfümü bana anlatma. Ben tüm bu olumsuzluklara rağmen yine de satışlarına engel olmayım dedim, belki sadece bendeki parfüm böyledir dedim, sana olumlu trade bile verdim. Ama görüyorum ki satıcı ahlakından uzaklaşmış farklı bir uslüp ile yaklaşıyorsunuz. Böyle ticaret olmaz, ben iade istemiyorum ama diğer arkadaş 3 farklı parfüm almış hiç birinden memnun değil, bari ona iadesini yapın. Ki yanlış hatırlamıyor isem r10 kurallarına göre alıcının 1 hafta içerisinde üründen/hizmetten cayma hakkı vardır. Parfümüne çok güveniyorsan geri iade al gidipte parfümericiyle uğraştırma milleti.
Son bir sözüm var, eleştiri kabul edemiyorsanız ticaret ile uğraşmayın. Sattığınız her ürüne olumlu yorum gelecek diye bir kaide yoktur. Kimi beğenir kimi beğenmez, saygı sınırları çerçevesinde isteyen istediği yorumu yapabilir, bu baltalama değildir.
Size tek bir laf etmedim, ilk attığınız deneyiminizi anlattığınız mesaja verdiğim cevaptan eleştriye açık olduğunu gayet net bir şekilde anlamanızı bekliyorum.
Diğer arkaşada benim lafım bana pm den bu replika replika diyodu.