110Design adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
Kullandigim Galaxy s2 telefonum artik tamamen hayata gozlerini kapadi.
Teknoloji ile ilintili bir ise sahip olsamda akilli telefonlar hicbir zaman ilgimi cekmedi. E-posta hesaplarima surekli erisme gibi bir derdim olmasa 6310 telefonum 1 haftalik sarj suresi ile beni gayet memnun ediyordu.

8000 TL altinda kamera kalitesi iyi olan sarji dayanikli 2. el telefon ariyorum.
Oyunla yada degisik programlarla alakam yoktur. Yalnizca mail ve kaliteli kamera/video cekimi olmasi yeterli. Elinde bu sartlarda telefonu bulunan mesajla iletisime gecebilir. Telefona para harcamayi hic sevmiyorum bugune kadar aldiklarimin bircoguda hediye olarak gelmisti.
Not: Iphoneler tercihim degildir.

Hocam ben o fiyat aralığında ki önerilerim şöyle;

-Asus Zenfone 5 Sıfırı 700 TL (2. Elini 450-550 TL arasında kolaylıkla bulabilirsiniz)
-Asus Zenfone 6 Sıfırı 900 TL (2. Elini 600-750 TL arasında kolaylıkla bulabilirsiniz)
-Sony Xperia Z1 Sıfırı 980-1100 TL (2. Elini 650-750 TL arasında kolaylıkla bulabilirsiniz)
-LG G2 Sıfırı 1000-1100 TL (2. Elini 600-800 TL arasında kolaylıkla bulabilirsiniz)
-LG G3 Beat Sıfırı 750-800 TL (2. Elini 550-650 TL arasında kolaylıkla bulabilirsiniz)

Kamera ve görünüş açısından kaliteli telefon olarak LG G3 Beat'i öneririm. Her bütçeye uygun bir telefon modeli.

Ekranı büyük olsun, kamerada beni savursun diyorsanız, Zenfone 6'ı öneririm. 6inçlik bir ekrana sahip

Su geçirmez olsun, kamerası güzel olsun sistem olarakta iyi olsun diyorsanız, Xperia Z1 önerebilirim.

Şahsi görüşüm 800 TL gibi bir bütçem olsa
LG G3 Beat almak önceliğimdir.
Alternatifim Asus Zenfone 6'dır