Merhaba arkadaşlar,
1992 yılından beri medya sektöründe farklı branşlarda görev yaptım ve halen devam ediyorum. Ayrıca profesyonel olarak seslendirme hizmeti vermekteyim. (Bay/bayan 30 kişiye yakın bir ses cast'ım da var)
Şimdi merak ettiğim konu şu; Webmaster değilim ve hiç anlamam ancak potansiyel müşteri kitlesi var mıdır bunu öğrenmek istedim...
1-) Web sitesi sahipleri veya web işiyle kıyısından köşesinden ilgilenenler, tanıtım videosu ve seslendirme hizmeti kullanarak sitelerini öne çıkarabilir mi ? Bu cazip gelir mi kendisine ?
2-) Siz siteniz için tanıtım videosu veya seslendirme kullanır mısınız ? Eğer kullanırsanız ne tarz ve özelliklerde olmalıdır ?
3-) SEO denilen olayda video ve seslendirmenin artıları var mıdır ? Varsa istenilen çalışmalar ne yönde olmalıdır ? (misal; bir haber sitesi olan kişi, sesli haber yayınlar mı sitesinde?)
Bunları merak etmemin sebebi, r10 gibi webmasterlara hitap köklü bir sitede farklı projeler sunabilmek ve arz/talep dengesini ölçebilmektir. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Saygılarımla.