pc_copat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi sadece ciddi alıcılara verilecektir
Site için istenen fiyat :açık teklif
Sitenin aylık getirisi:1000 lira civarı net kar
Sitenin açılış tarihi:5 yıl önce
Kategori, sitenin içeriği nedir:yüksek kar marjı olan gıda sektörü
Günlük hit sayısı:20-30
Ziyaretçi kaynağı: (%90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:5/0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise nelerpencart tümü
Hosting dahil midir:hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

Merhaba arkadaşlar. Kar marjı yüksek gıda sektöründe ürünler satılan bir sitem var. Bu proje benim 5 yıllık projem daha öncede satış yapıldı fakat askerlik okul falan derken ara ara satışları durdurmak zorunda kaldım. Sitenin hitleri çok düşük fakat google'da çok iyi yerlere gelmek üzere eli kulağında. 30 pr7-pr9 kalıcı linki mevzut (hacklink değil). şu kadar söyleyim günlük 200 ziyaretçi ile 20 satış rahat yaparsınız ve 20 satışta karınınz 1000 lira civarı oluyor ki fiyatlar piyasa ortalamasının çok altında olmasına rağmen. Y

Dediğin gibi bu bir proje aynı ürünlerin çok daha kalitesizlerini satıp aylık 400 bin tl kar yapan siteler var, yöneticileri tanıdığım insanlar oradan biliyorum.

Bu konu sadece ciddi alıcılar için. Bu yüzden fiyat yazmıyorum. Aynı zamanda biraz da zahmetli bir iş ama 3-5 personelle gerçekten aylık 500 bin lira kar edebilirsiniz reklam gelirlerini sponsorluk ücretleini falan hiç hesaba katmıyorum.

Bu siteyi istemeye istemeye de olsasatmak zorundayım. Büyük şirketleri ulaşmak muhatap bulmak çok zor. Belki r10 aracılığı ile sesimi duyurabilirim.

En son herkesin bildiği çok büyük bir şirket ile görüştüm istediğim fiyatı vermediler. (halen haber bekliyorum)

Velasıl kelam durum bundan ibaret. umarım yanlış birşey yazmamışımdır. Şimdiden hakkınızı helal edin.

Site adresini alabilir miyim efendim ? Teşekkür ederim.