tam tersini düşünüyorum. Devlete ait hastaneler son yıllarda inanılmaz derece de geliştirdi kendini. İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ki, istisnai kötü derecede hastaneler olabilir. Antalyadan bahsediyorum devlet hastaneleri benim gözümde şuan 1 numara
sen ne yazarsan yaz. o bildiğini okumaya devam edecek. çünkü toplumun içinde olan insanlardan çok sosyal medya'nın içinde olan insanlarla yazışıyorsunuz. çoğu belkide çoluk çocuk. evlilik nedir. bu işler nasıl yürür. insanlar 1, 2 Bin TL ne zorluluklarla kazanır bunun farkında olmayan baba parası yiyen yada küçük işlerle nasıl zengin olurum hayalini kuran insanlarla yazışıyorsunuz. ömürlerinde 1 sefer doğum için gitmişlermi acaba hastanelere? yok ablası, yok çevresindeki insanlar. yanı hep laf. anlattıklarının yazdıklarının savunduklarının hiç birinin içinde kendileri yok. 100 KİŞİ gezseniz %2 zor bulursunuz 4K - 5K doğum parası ödeyen. çünkü normal halk böyle yaşamıyor. anormallerde örnek teşkil etmez. peki nereden geldi bu konu buraya.
biri şunu yazdı.
-lik eki güzel değil ancak bir doğum için 5k istenen ülkede bir hastane, 1 günde çıkartır alan adının parasını.
1 Günde bu para çıkarmış. 100 K denilen para ne'ki 1 günde kazanılır.
benimde iddia şudur. 5K doğum olmaz. 100 K 'da bu alan adının fiyatı olmaz. ve 100 K 'da bir günde kazanılmaz.
konuyu baştan okumadan son mesajı alıntıla laf olsun diye yaz gitsin. önce bir konuyu okuyup iyi takip edin.