cabadak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam tersini düşünüyorum. Devlete ait hastaneler son yıllarda inanılmaz derece de geliştirdi kendini. İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ki, istisnai kötü derecede hastaneler olabilir. Antalyadan bahsediyorum devlet hastaneleri benim gözümde şuan 1 numara
sen ne yazarsan yaz. o bildiğini okumaya devam edecek. çünkü toplumun içinde olan insanlardan çok sosyal medya'nın içinde olan insanlarla yazışıyorsunuz. çoğu belkide çoluk çocuk. evlilik nedir. bu işler nasıl yürür. insanlar 1, 2 Bin TL ne zorluluklarla kazanır bunun farkında olmayan baba parası yiyen yada küçük işlerle nasıl zengin olurum hayalini kuran insanlarla yazışıyorsunuz. ömürlerinde 1 sefer doğum için gitmişlermi acaba hastanelere? yok ablası, yok çevresindeki insanlar. yanı hep laf. anlattıklarının yazdıklarının savunduklarının hiç birinin içinde kendileri yok. 100 KİŞİ gezseniz %2 zor bulursunuz 4K - 5K doğum parası ödeyen. çünkü normal halk böyle yaşamıyor. anormallerde örnek teşkil etmez. peki nereden geldi bu konu buraya.

biri şunu yazdı.

TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-lik eki güzel değil ancak bir doğum için 5k istenen ülkede bir hastane, 1 günde çıkartır alan adının parasını.
1 Günde bu para çıkarmış. 100 K denilen para ne'ki 1 günde kazanılır.

benimde iddia şudur. 5K doğum olmaz. 100 K 'da bu alan adının fiyatı olmaz. ve 100 K 'da bir günde kazanılmaz.

konuyu baştan okumadan son mesajı alıntıla laf olsun diye yaz gitsin. önce bir konuyu okuyup iyi takip edin.