2 siteyi beraber mi satiyorsunuz? yoksa sadece 2ci siteyi mi?
Detaylı özel mesaj lütfen. Özellikle de uygulama konusunda altyapı bilgisi rica ediyorum. Teşekkürler.
PM isteyeceğim ama neye göre isteyeceğimi bilemedim. En azından kategorisini yazın bence. Boş yere pm istemeyelim.
Şimdi PM atarken tabii adresi de söyleyin
Günlük harcadığınız vakit, sitenin giderleri ve düşündüğünüz ücret ile pm alabilir miyim?
İstediğiniz fiyat ve site adresi? Günlük harcadığınız zaman vs bilgilendirebilir misiniz?
Site icin detayli bilgi alabilirmiyim. Birde sosyal ag destekli ise sayfa bilgilerinide paylasirmisiniz.
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
site adresi ve istediğiniz fiyat pm lütfen günlük harcamalar dahil
konuyla ilgileniyorum pm lütfen
detayları gönderir misiniz
PM Alabilirimiyim. Lütfen konu linki ile birlite telefon numaranızı ve site adresini iletiniz.
Hocam aklınızdaki fiyat, site adresi ve Siteye günde ne kadar zaman harcayarak bu duruma getirebiliriz ?
Sizden aldıktan sonra sitede ne kadar zaman geçirerek bu rakamları görebiliriz, PM lütfen
Site responsive olduğu için google hitinin yanı sıra google play'e eklenmiştir. Sektöründe en iyi ve en çok tercih edilen uygulamadır. 70K indirmesi bulunana uygulamımızın 20k cihazda aktif olarak kurulu olduğu google play geliştirici konsolunda gözükmektedir. Sitemize hergün düzenli olarak makale girişi yapılmaktadır. 1. sayfaya geldiğinde gelir 2 yada 3 katına çıkacaktır. Hitler kalıcıdır. Uygulamamız yaklaşık 5 aydır hizmet vermektedir. İllegal yada spam bir uygulama olmadığı için silinme gibi bir durum söz konusu değildir.
1. sitemiz 7 aylık, 2. sitemiz ise yenidir. Sitede kullanılan yazılım özeldir ve tarafımızdan yazılmıştır. Kullandığımız yazılım sektöründe en iyi alt yapıya sahiptir.
Sitedeki online sayısı 200'ün altına hiç düşmemektedir.
Fiyat olarak düşündüğümüz miktar ise aylık gelir * 15 'dir.
Ciddi alıcılar pm atarsa sevinirim.