Webmaster2014 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam zaten ben yüklü bir miktar yatırmayı düşünüyorum en azından bir 50k yapana kadar sayfayı fakat 50k karşılığı bana 20bin liraya gelicekse değmez tabi başka ne yapabilirim nasıl büyütebilirim sayfamı bir öneriniz varmı?
Maalesef beklemekten başka çare yok. Şimdi Facenin dediğine göre 8 Haziranda bir düzenleme yapılmış ve 8 Ekim tarihine kadar bu sitem tam olarak oturmuş olacakmış. Ben aynı zamanda Adwordsa da reklam veriyorum. Orada da durum şu. Ben Bugün günlük 15 lira ödediğim tek kampanyadan Adsense kazancım 11,30 lira. Senin anlayacağın Bittik gibi bir şey. He diyeceksinki sen verdiğini bile kurtaramıyorsun o zaman neden hala reklam veriyorsun. Şöyle diyeyim eğer Face ve Google reklam vermezsem Tbm 9-10 arası oluyor ve to çok düşüyor. Ama reklam verdiğimde Google Adwords ve Facebooktan gelenlerin To ve Tbm si çok iyi olduğu için genel olarak ortalama Tbm ve To yükseliyor. Ayrıca Face ve Adwords ile arayı soğutmamakta fayda var zira her ikisinden de reklamı kestiğinde 100 lira günlük kazanıyorsan 10 liraya düşüyor. Ben şimdi günde 25 lira Faceye 15 lirada Adwordsa reklam veriyorum. Günlük Adsense kazancım 110-130 arası değişiyor. Kış aylarında bu ücretlere reklam verdiğimde günlük kazancım 490-660 arası değişiyordu. Ama bu rakamı Faceye 50 Adwordsa 20 lira toplam 70 liralık Reklamla kazanıyordum.Yani senin anlayacağın şu anda da her iki tarafta da durum vahim. Üstüne üstlük şu an ülkede kaos ve savaş durumu olması kazançları daha da dibe çekecek ve Kış ayları geldiğinde de Ülkede,facede ve Adwordsa durumlar böyle gitmeye devam ederse bizleri Organik hitte kurtarmayacak. Vay halimize o zaman. Benim siteme 200 milyar teklif ettiler satmadım şimdi saçımı başımı yolsam yeri daha 50 milyara bile zor satılır ki ben satmayı düşünmüyorum zaten.