Üstad bazen özellikle de büyümüş birisi geldiğinde olduğum yerde kalıyorum ve katakterim ekrandan kayboluyor öylece kalıyor. agar.io sitesinden denedim orda da aynı mevzu oldu. oyunu aıkçası ilk defa bu konuyu okuyunca farkettim, daha önce hiç duymamıştım

soruşturdum biraz da, oyuncuların faydalandığı bir bug dediler, sana yaklaşınca oyunu durduruyorlar seni avlıyorlar sen de yeniden başlamak zorunda kalıyorsun şeklinde cevaplar aldım. aklıma flash oyunlardaki oyunu kastırma (oyun hızını düşürme) muhabbeti geldi bu tarz bir açık olabilir sistemde. tekrar diyorum oyunu bilmiyorum, sadece yaşadığım olay bu, belki de gerçekten bir bug vardır oyunda belki de tarayıcımla alakalıdır ya da pc ile vs bilemem

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:31:37 -->-> Daha önceki mesaj 19:28:35 --
üstad ben de ilk defa oynadım ama o bölünme mevzusunu buldum, space tuşuna basarak bölünüyorsun

ama toparlanmak biraz zaman alıyor, o sürede hayatta kalabilirsen ne mutlu

artı olarak bölündükten sonra tüm parçalarını yediler tek parçayla devam ediyorsun diyelim, puanın değişmiyor yine

kendi serverinde oynarken birisini görmüştüm küçücük bir noktaydı ama listebaşıydı meğer bu yüzdenmiş
Teşekkürler yorumunuz için
Geçmek için reklama tıklayın nedir arkadaşım destek ol diyosun adam gibi iş yapmıyosun milleti kandırarak iş yapıyosun ayıptır be ayıp !!!
Milleti kandırmak derken ?
ne konuda kandırıyorum açıklık getirir misiniz öldüğünüzde reklam çıkıyor evet 10 saniye içinde reklam kapanacaktır geçmek için tıklayın yazdım isteyen bekler isteyen tıklar orada 10 yazıyor fakat 7 saniye bekletiyor bilginiz olsun ve reklam olmadanda ekmek parası kazanılmıyor burada benim para kazanmam mı insanları kandırmak oluyor biraz açıklık getirirseniz sevinirim