apaydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz olayı yanlış anlıyorsunuz. Şöyle izah edeyim. Elimizde Emlak PRO v2 Scripti mevcut ve her scriptin varsayılan olarak 1 teması olmak zorundadır. Yoksa scripti satın alan kişi nasıl kullanacak değil mi.

İkinci olarak biz sürekli yeni temalar tasarlayıp satışını yapıyoruz. Eğerki bu temaları ücretsiz verirsek biz nereden kazanacağız? Olayı şu şekilde düşünün. Wordpress ücretsizdir fakat kaliteli temaların neredeyse hepsi ücretlidir. İşte bizdede aynı durum söz konusu, tek farkımız scriptinde ücretli olmasıdır. Yani bu satış politikası zaten birçok kurum tarafından uygulanmaktadır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:55:12 -->-> Daha önceki mesaj 10:53:41 --

PM'den skype adresi gönderildi ve cevap verildi.
Amacım konuyu uzatmak değil fakat eminim yurtdışı script alışveriş piyasayı bu meslekte olmanı gereğiyle inceliyorsunuzdur. Örnek; Envato.
Bu örneği neden verdiğimi düşünür olucaksınız Otto Sistem olarak iyidir güzeldir fakat vermiş olduğunuz tema'larda renk ve responsive dışında ne vaat ediyorsunuz.. Envato'da satılan Miscolojeous Script'leri hiç inceledinizmi ? Eğer biliyorsanız kendini bilmişlik gibi algılamayın fakat Responsive'den tutun adamlar herşeyi düşünüyor. Peki ya biz neler yapıyoruz ? Scripti satıyoruz mükkemmel bir script bana göre fakat ne responsive var ne de renk değişikliği ben bunun için uzun mesajlar yazıyorum.

Not: Bir çok kurum böyle yapıyor dediğiniz bu tarz script + tema , responsive özelliği satan r10 yada envato içinde gösterebileceğiniz bir örnek varmıdır ?

Konuyu fazla uzattığımın ve konunuzu baltalamak amacıyla asla bu mesajları yazmadığımı bilmenizi isterim. İkincil olarak bu mesajları silmemi isterseniz de çekinmeden kendi görüşümü konunuza yansıtıp rahatsızlık verdiysem de silerek düzeltirim.

Saygılar