Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her fırsatta laf sokmak için yer arıyoruz. Şuan a partisi b partisi c partisi kim olursa olsun torpil insanımızın genlerinde var. Bugün laf edenler çok yüksek makamlarda tanıdığı olmuş olsaydı ve memur yapsaydı o kişi hayır demezdiniz değil mi ? Bunun parti ile devlet ile alakası yok. Bu bizim insanoğlunun bir sorunu.
Ben konuyu bir partiyi kastederek açmadım zaten. Kaldı ki her üniversitede de iktidar partisine torpil yapılmıyor, kimin nerede tanıdığı varsa o şekilde oluyor. Ama bunu yapan adam ağır kul hakkı yemektedir, kazandığı ve çoluğuna çocuğuna yedirdiği para da haramdır, benim gözümde de hırsızdır.

Ayrıca Türkiye'nin en büyük herkesin adını sürekli saydığı yerlerden birisinde yönetim kurulunda babamın tanıdığı var. Staj istesem aynı gün kabul edilirim oraya "referans" yoluyla. Ama ben kesinlikle hiçbirşey konuşmadım, hakkımla giremeyeceksem girmem, o kadar basit. Hırsız değilim en nihayetinde.
Kaldı ki o stajı gayet de hakediyorum, İTÜ öğrencisiyim, 5000. olup girdim buraya. Ama referans yoluyla olacaksa varsın olmasın.