Öncelikle hayırlı olsun. Bende 3 ay önceki sınava girip tek seferde almıştım ehliyeti.

Sorun çıkmaması birazda komisyona bağlı. İyi komisyon gelirse küçük hatalarını görmezden gelirler ama kötüsüne denk gelirsen seni bırakmak için her kıllığı yaparlar Mesela bende sınavda 2 kere stop ettirdim arabayı. Ama anormal bir durum moduna giripte ortamı dahada germedim gayet doğalmış gibi sıkılmadan oflayıp poflamadan tekrar çalıştırdım aracı ve hocanında yönlendirmesi bu yönde oldu 2 stoptada. Genel sürüşümde güzeldi sorunsuz sıkıntısız tıngır mıngır 2. viteste tamamladım parkuru. Tabi hocalar arada seni şaşırttırmak için yok şu ev ne kadar güzelmiş yenimi yapmışlar, benim kayınçomda burdan ev aldı falan deyip aklını bulandırmaya çalışabiliyorlar veya dönülmesi yasak yerde tamam sınavı tamamladın burdan dönde parket deyip yanıltmaya çalışabiliyorlar.

Biraz şanş işi. Ben zaten 10 yıldır kullanıyodum deyipte 4. vitestede gitmemek lazım. Zaten 30 dakika kuralı var. Siz ne kadar hızlı olursanız parkuru o kadar çok tekrar eder yani hata ihtimalini artırırsınız ki hız sınırıda 50 ve 30dur. Dalgınlıkla 70-80e çıkarsanız hoca sağda in arkaya geç direksiyona hocan geçsin der, yanar sınavınız. Orda sizden hızlı gitmenizi istemiyorlar. Nice 10 yıllık minibüs şöförleri sınavdan kalabiliyor. Arabayı çalıştırma ve durdurma, yokuş kalkışı, geri geri ve duba arasına park, hız sınırlarına uyma, şerit dışına çıkmadan sürme, uygun viteste sürme, vites kabiliyeti, dönel kavşakta geçiş üstünlüğüne uyma, sinyal verme, emniyet kemeri gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor. Kıl bir komisyona denk gelirseniz ve bırakırsa haklıysanız itiraz etmenizi öneririm. Bazıları sınav bitip arabayı parkettikten sonra silecekler nasıl çalışıyor, şu ışık neyin ışığı, kısa uzun farı yak falan diyebiliyor. Mümkünse arabanın sürüşü kadar bunlarıda öğrenin. Yeri gelir sınavda yağmur yağarsa hocam ben silecekleri çalıştırmayı bilmiyorum demeyin Ve mümkünse hb arabayla çalışın ve sınava girin. Park konusunda sedana göre daha az sıkıntılıdır. Ben ilk 3-4 ders dacia sandero daha sonraları ve sınavda dacia duster kullanmıştım. Bu sayede dacialarında beş para etmez arabalar olduğunu anladım