ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyanın neresine giderseniz gidin, bir ürün açık arttırma yoluyla ihaleye açılırsa kaçta kalırsa kalsın işlemin yapılması zorunludur. Bugün sanalpazar gittigidiyor gibi sitelerde bile açık arttırma bittiğinde eğer satıcı ürünü göndermezse gerekli cezai işlemler uygulanır. Bu trade notu olur siteye giriş yasaklaması olur yaza müzayedelerde giriş kısıtlaması olur gibi vsvs.

Sonradan kural getirtilmesi etik olmayan bir davranıştır. 550 TL değerinde samsung galaxy gear'i açık arttırma ile 185 liraya verdim, ben enayiyim o zaman.

Benim şahsi düşüncem arkadaşın sonradan koyduğu kural göz ardı edilmelidir. Belirtilen süreç geçildiğinde son teklifi veren kişiye gönderim yapılmazsa ilgili yaptırımlar uygulanmalıdır ama tabiki işin doğrusunu yönetici arkadaşlar daha iyi bilir.

Benim alım-satımla alakam yok, talip değilim, ihtiyacım yok. Yazdıklarımı okurken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Ben sadece kendimce etik olmayan birşeyi gördüm ve müdahale etmek istedim.

Bu konuda bende sizinle aynı fikirdeyim. Madem ki 2000 doların altında iptal edilecek o halde 500 dolardan teklif açılmamalı. 2000 Dolardan alt limit belirlenmeli. Belirlenen alt limitden sonra vay efendim ben bu limiti 2000 Dolar'a çekiyorum demek biraz komik bir durum. Adminler konuyu görünce gerekli işlemler yapılır diye tahmin ediyorum.

Herkese hayırlı forumlar