QqnLc4N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube a itiraz ettiğimde google ile iletişime geçin diyor. Google ile iletişime geçip itiraz ettiğimde;

"Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı."

Hep bu yanıtı alıyorum. Cevapları itirazdan sonra 3-5 saatte geliyor. Kanalda 1 ihtar var ama 1-2 ay öncesinde gelmişti. Şimdiki zamanın 2-3 gün öncesi adsense durduruldu. Adsense hesabına girişimde ise;

"Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır." böyle sayfayla karşılaşıyorum.

Geçersiz Tıklama üzerineydi. İyi de günde kendi videolarıma 5-10 defa açar izler, dinlerim. 1 ayda 2m izlemesi oldu bir videonun. Ben adsense ye söyledim bir başkası tıklıyorsa ben ne bileyim onun iyi&kötü niyetini. Bunun sorumluluğu ve cezası kanal sahibine yüklenmesi bana mantıksız geliyor.
Hee hocam ben yanlış anlamışım sizin hesap dondurulmuş. Bu durumda yapabileceginiz neredeyse hiç bir şey yok. Yani kapatılan hesabın açılma ihtimali 0'dan sonraki küsuratlar nipestindedir. Ancak bu duruma sebep açan şeyin youtube kanalınız olduğuna emin misiniz. Eğer normal sitede bu adsenseyi kullanmıyor ve sadece youtube de kullanıyorsanız o zaman yeni bir şey öğrendim. Demek ki youtube de ki geçersiz tıklamalar yüzünden adsense hesabi da devre dışı bırakılabiliyor.