İmzanızdaki siteniz ise,o tasarım ve içerik ile olmaz bilginiz olsun. Tasarımdan dolayı içeriği okuyacak şevk kalmıyor insanda.
Sitenizi daha modern bir hale getirmelisiniz. Wordpress'in basic teması bile modern bir temadır. Ek olarak paravan blog olayını unutun artık mümkünse silin paravan bloglarınızı linklerinizi de reddedin. Kalitesiz backlinkten başka birşey kazandırmaz size. Onun yerine 10 TL'ye 30 TL'ye tanıtım yazısı alın bloglardan daha çok etki eder.
250 300 kelime ile herşeyi anlatabiliyor musunuz? Bana şahsen 100 kelime bile yetebilir ya da 1000 kelime bile yetmeyebilir.
Kendinize karakter sınırlaması koymayın. Ne zaman içerik yeterliyse o zaman durun. Daha sonra o konu ile ilgili birşey gördüğünüzde eski konunuza gelin eklemeler yapın.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanmak demek linklerinizi orada paylaşmak demek değildir. Ne şekilde aktif olarak kullanıyorsunuz. Sosyal medya sayfanıza takipçi çekmeye çalıştınız daha sonra oradan hit göndermeyi denediniz mi?
Bir çok şey var aslında sizin yaptım diyip yapmadığınız.
Bahsettiğim site imzamdaki değil tabikide

o ilgilenilmeyen atıl durumdaki bir site. Soyledıklerınıze harfıyen uyuyorum aslında. yanı uydugumu dusunuyorum. Paravan olarak actıgım bloglar, yazı alacagım bloglardan daha kalıtelı ıcerıge sahıp. Sosyal medyadan hıt gondermıyorum bu arada evt. Sadece orda paylasım yapıyorum. Yuksek takıpli değiller cunku.