Benim para kazanma ve adsense durduruldu. Türkiye olarak değiştirmiştim. Bundan mıdır acaba :S 6-7 defa itiraz ettim hep aynı mail atıyorlar. İş eğlenceye döndü gülücükler atıyorum itirazlarda Ya Rabbim Ya.. ABD olarak değiştirdim itiraz ettim, paylaşıım için teşekkürler
edit: Red
Cevap olarak atılan mailin içeriğini bilmek lazım hocam. Para kazanma ve Adsense durdurma sebebi olarak ilgili sayfada ne gibi bir uyarı var, daha gerçeği uyarı var mı? Eğer telif vb gibi bir uyarı yoksa söylediğiniz sebepten olması kuvvetle muhtemel.
Bu sekilde hali dazirda bulunan adsense hesabina baglarsak bir sorun oldugunda adsense hesabini kapatilmasi gibi bir durum olurmu yoksa sadece kanalmi kapanir. Adsense hesabima 20 ye yakin site var ver icerik reklamlarindan cok iyi kazaniyorum adsense hesabimda 10 yillik hesap. Ayrica ayni adsense hesabina birden fazla kanal baglayabilirmiyim ?
Adsense hesabına bir şey olmaz hocam. Sadece kanal kapatılır. Evet birden fazla kanalı tek adsense hesabına bağlayabilirsiniz ancak o kanallardan tek bir tanesi bile telif hakkı gibi sebeplerden banlanırsa diğer tüm kanallarınızda da para kazanma iptal edilir bilginiz olsun.