Kilci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ağabeylerim ablalarım kardeşlerim,

Turizm ve Otel işletmeciliği 3. sınıf öğrencisiyim Nevşehir de okuyorum ve Göreme de bir otelde resepsiyon olarak çalışmaktayım.

Merakım ve turizmde çalışıyor olmamdan dolayı Çin'e gitmek istiyorum. Deneme amaçlı ilk önce acenta aracılığı ile 1 ay Çin de dil kursuna gideceğim yaklaşık olarak bana maaliyeti 3.000 3.500 TL gibi masraf çıkartıyor acentalar (yol hariç). Daha önce giden oldu mu veya önerebileceğiniz bir durum var mı acaba ?

Gitmek ve gitmemek arasında kaldım oralarda yapabilir miyim diye çok düşünüyorum. Artı bide kendi imkanlarımla gideceğim için sıkıntı çekebilir miyim diye düşünüyorum çünkü ailemin durumu buna el vermiyor.

Önerileriniz nedir acaba ?
açıkçası gitmedim ama gidersen her türlü bir şeyler kazanırsın her şeyi geçtim yeni bir yer yeni yaşamlar görmüş yeni bir macera yaşamış olursun hiç yoktan tatil gibi düşün 3000 3500 TL'e değer.