İlk etapta sorduğun sorunun cevabı çok fazla senaryo içerdiğinden cevabıda çok fazla. Bu yüzden olabildiğine genelleme yaparak birkaç cevap vermek istiyorum.
Güncellik herşey değil
Güncel makale yazmak, itina ile blog göndermek kaliteyi arttırır fakat herşey değildir, kalite puanını artırmak için yapman gereken farklı şeyler de olabilir. Web sitenin genel yapısına bakarak düzeltilmesi gereken alanları düzeltmeye, web sitene giren bir ziyaretçinin içerisinde daha fazla kalmayı sağlayacak içerikler sunmaya çalış mesela.
Güncellik yalnızca yazı değil
Güncel bir makale yazdın ya da satın aldın, sonrasında bunu paylaştın. İş burada bitmiyor. Başlığını düşündün mü? Hazır yazılmış bir makaleye ortalama olarak 7-8 farklı başlık düşünülebilmektedir. Hangisini kullanacağını rekabete ve getirisine oranla bulman, bu makaleden diğer makalelerine link veya linkler verebilmen, aynı zamanda bu makalende eğer varsa görselin özgün olup olmadığı gibi daha bir çok unsur var.
Rekabet önemli
Ne kadar güzel yazı yazarsan yaz, ne kadar özgün olursa olsun, "tatil" kelimesinde üst sıralara çıkmak çok çok zor. Çünkü bu kelime çok fazla rekabet içerdiği için ciddi bir çalışma ve emek gerektirebilir. Aynı şekilde senin girmiş olduğun konu başlıkları ve anahtar kelimeler "tatil" kelimesi kadar olmasa bile ciddi rekabet gerektiriyor olabilir. Bu durumu da es geçmemek gerekiyor.
Sosyal link borsasındaki paketleri çöp diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir ?
İyileri var kötüleri var, iyiyi aldıktan sonra kötüye dönenler var. Doğal olarak sabit bir fikir belirtmek imkansız.
Tanıtım yazısı almayı düşünüyorum nelere dikkat etmem lazım sürekli kalacak şekilde ?
Direk bir kişiyi önermek olmaz tabi ama, referansları kuvvetli kişiler ayrıca bu işi profesyonel yapan kişilerden öncelikle deneme amaçlı az sayıda makale alabilirsin.
Teşekkürler

Tanıtım yazısını bu hafta alacağım. Site süper diyemem çokta kötü değil video galeri ileri de geliştireceğim
Birazda kategoriyle alakalı bu durum; agar.io pvp kuruyorlar reklam vs. almadan günlük 3.000 tekil hite ulaşıyorlar. Sana tavsiyem günde 1 makale giriyorsan bunu 2 günde 1 yada 3 günde 1 e düşür. Zamana bırak ayrıca paylaştığın konular ziyaretçi çekecek kapasitede olsun, yani ilgi çeken ve tabiki seo uyumlu olsun anahtar kelimeleri içerikde bol kullan, görsel kullan vs. vs
Başlıkları seo uyumlu yazmaya çalışıyorum. Henüz anahtar kelime seçimi yapmadım bu seçim nasıl yapılır içerikler de nasıl kullanılır onu da bilmiyorum. Yazılarda atıyorum anahtar kelimem teknoloji yazı da teknoloji kelimesi geçiyor site adresinin linkini mi vereceğim kelimeye ?