AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anasitenize full rss eklentisi ekleyin, paylasilan yazilar rssde full gozuksun. Diger sitelerinize rssden konu cekme eklentisi ekleyin ve anasitenizin rss adresini ekleyin eklentiniz. ne zaman ana sitenizde paylasim yaparsaniz, direk oteki sitelerde de paylasilir.

fakat soyle birsey var, eger istiyorsaniz ki ana sitem kopya duruma dusmesin, yani indexlensin ve sonra oteki sitelere cekicem konulari, o zaman ufak capli bir bot yazdirmanizda fayda var, zira zamanlamayi ayarlamak icin bot en ideali gibi gorunuyor.
Alper ilk paragrafta yazdığın yazıya istinaden, eklentileri yükledim ayarlarını yaptım hazır hale getirdim diyelim. Ana sitede bir makale yayımladığımda diğer sitelerde otomatikmen görünecekmi yoksa her siteye ayrı ayrı giriş yapıp manuel ayarlamam mı gerekiyor?

2. paragrafa istinaden; bot yazıldığında diğer 10 sitede görünmesi için yine tek tek ayarlama mı yapacağım yoksa tek bot ile diğer sitelere otomatik yayımlama yapılırmı?

azatmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
temalar ve eklentiler de tamamen aynı olacaksa bir siteyi kurun. diğer sitelerin config dosyasına da birinci sitenin bilgilerini ekleyin. ardından wp-config.php ye site adını define edin(https://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL). tamamen aynı olacaklardır.

ama google nasıl yaklaşır bilmiyorum. sonuçları paylaşırsınız :P
Temalar eklentiler sıkıntı değil azat benim için önemli olan makalelerin yayımlanması. Belirttiğin şekilde daha önce çok yapmıştım ama sadece ana sitenin son halini klonlamış oluyorsun, güncel tutamıyorsun.