Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yavru sibirya kurdu alsam onu eğitmesi de çok zor mu olur? Ulumaları harika youtubeda izlemiştim. Diğer köpekleri hiç düşünmedim zaten, 5 yıldır aklımdaydı sibirya kurdu almak ama bakabileceğim ortamda yaşamıyordum şimdi bahçeli evdeyim bakmam kolay olur diye düşünüyorum. 2 ay sonra bütün işlerim ve üniversitem bitiyor, 1 yıl tatil vereceğim kendime bana arkadaş olur Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Hocam sibirya kurdu -60 ila +10 derece arasında yaşar, o kürkle 35 derece havada yaşaması sizin yaz günü 50 derece olan Mekke'de kabanla gezmenizle eşdeğerdir.

Bir hayvanseverseniz almamanız için bu bilgi yeterlidir diye düşünüyorum, sadece tipini sevdiğiniz için alacaksanız zaten ne dersek diyelim alırsınız.

http://www.evcilkopekler.com/dogru-kopek-secimi-testi

Buradan sizin için doğru köpeğin hangisi olduğuna dair bir test gerçekleştirerek sonuca ulaşabilirsiniz.