Düzenli olarak google'dan "Google Adwords Strateji Danışmanı" ünvanlı xxxx ile iletişim halindeyim.
Adwords düzenlemelerini vs yaparken arada dolaylı yollardan soruyorum ama hiç bir şekilde açık kapılı yanıt alamadım.
Kabaca en son şöyle dedim; Ben adwords reklamlarım için google'e para veriyorum google'da bana müşteri buluyor. Şuan adwords konusunda uygulamadığımız stratejiyi geliştiremiyoruz. Ben google'a daha fazla para vermek, ve daha fazla müşteri kazanmak istiyorum. Bu sebeple seo konusunda ücret ödesek size tbm oranı çok yüksek olan yabancı keywordslerimizde sizden seo desteği alsak dedim. Gmail reklamlarına yönlendirdiler. Beta'da olan uygulama için gerekli pdf dosyalarını filan attılar ama seo konusunda hiç ve hiç yardımcı olmadılar.
Yani basit bir mantıkla düşünürsek, adwords'e ben her ay 1500$ ödüyorum. direkt oradan seo çalışması yaptırırsam düzenli olarak gelen parayı yavaş yavaş düşüreceğimi en sonunda da tamamen keseceğimi biliyorlar. Bu sebeple seo çalışması yapmıyorlar. Açıkçası ben olsam ben de yapmam.
Dolayısıyla bu tarz şeylere inanmayın.