Merhaba Arkadaslar,
Istenilen sistem : Haber Sistemi + Merkezi Sistem
Programalam Dili : PHP
Veritabani Turu: MySQL
Merkezi Sistem nasil olmali ?
Sistemin yonetildigi merkez bir web sitesi olmasi gerekiyor.
Haber sistemini yapmadan once bu merkez sistem ile baglantinin kurulacagi sistemin iskeletinin olusturulmasi gerekiyor.
Kisi sisteme uye olur siparisini gecer ve lisans kodu olusur.
Bu lisans kodu Haber Sistemi kullanicisina iletilir.
Iletilen Lisans kodu ile kisinin web sitesi calisir. Bu anahtar kod olmadan web sitesi calisamaz.
Merkez web sitesinde satisin disinda destek talep sistemi de yer almasi gerekiyor.
Kisi kendi haber sitesindeki yonetim panelinden destek talebi acip okuyabilecektir.
Bu sistem de uyelik sistemi barindirmalidir. Uye olunurken SMS onayindan gecmek zorundadir. Uye siparisini Banka havalesi ya da Paypal uzerinden kredi karti ile gerceklestirecektir.
Haber sistemi nasil olmali ?
Haber sistemi Wordpress mantiginda olmalidir.
Sistemin cekirdek bir yapisi ve eklentileri destekleyen mekanizmasi olmasi gerekiyor.
Kisi cekirdek yapiyi cok ucuza bizden alacak ve eklentiler icin ekstra para odeyecektir. Ayni sekilde eklentilerde ayni lisans koduna hizmet etmelidir.
Baska bir musteri baska bir musterinin eklentisini kullanamaz. Kullanmasini lisans kodu ile engelleyebilmeliyiz.
Satin aldigi eklentiyi sistemde ' satin aldiklarim ' bolumunden indirebilmelidir.
Daha sonrasinda yonetim panelinden kurulumu gerceklestirebilmelidir.
PHP haber sistemindeki tum ozellikler aktif pasif edilebilmeli. Sag menu ya da sol menudeki alanlar hareketli olarak yer degistirilebillir duzeyde olmalidir. Yonetim panelinden kisi kendine gore haber sisteminin eklenti konumlarini duzenleyebilmelidir.
Bunun disinda PHP haber sisteminde olmasi gereken herseyi barindirmalidir.
Ben sistemlerin tamamini tasarim + yazilim olarak teslim almak istiyorum.
Tasarima ve yazilima konu olan gorsel ve yazilimin tamamini teslim alirim.
Isini duzgun yapip zamaninda teslim eden herkese parasini zamaninda havale yaparim..
Forumda aslinda eskiyim. Zed Teknolojinin eski sahibiyim. 13 yildir web uzerinde ticaret yapiyorum. Turkiyede yasamiyorum. Durustlugumu beni taniyan bilen arkadaslar biliyordur.
Isini dogru yapan kisiye hakkini her zaman vermisimdir.
Daha sonrasinda bu merkezi sisteme. Emlak - E-ticaret v.b. gibi sistemlerde eklenecektir. Memnun kaldigim takdirde yazilimi yapan arkadasla bu projelerin hepsini yapmayi hedefliyorum.
Lutfen bana kisa ve net bir sekilde.. Su kadar gunde su kadar fiyata biter seklinde cevap veriniz.
Pazarlik yapmayacagim. Fiyatinizi ona gore belirleyin. 20 gunde bigtece kise 15 gun deyip beni 5 gun bekletmeyin. Net ve kararli bir sekilde teklif sunun.
Eger mumkun ise Ozem Mesaj seklinde degil forumda konu altinda cevap seklinde teklifinizi iletiniz.
Tasarim ve Yazilim ayri olacak sekilde fiyatlandiriniz. Ornek isleriniz var ise onlari ozel mesaj ile iletebilirsiniz.
Simdiden projeyi ustelenece kkisiya hayirli ugurlu olsun.