vayvayva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada söylemeyi unuttum hocam şifreleme algoritması var sitede zaten. Parolaların şifrelenmesi. Scripti yazan arkadaşın yazdığı tek taraflı bir şifreleme algoritması kullanılıyor geriye döndürülemiyor. Sitede o kullanılıyor şifreler çalınamaz yani
Parolaların şifrelenmesinden bahsetmedim hocam. Yazılan notların şifrelenmesinden bahsettim. Kullanıcılar notları arasına önemli şifrelerini veya önemli hesap bilgilerini yazabilir. Bunlarda şifrelenmiş olursa güvenlik düzeyi arttırılmış olur.

Çünkü siteniz önemli bir amaca hizmet veriyor ve bu hizmeti tam anlamıyla karşılamanız sadece sitenizin açık kalması veya scriptinizin çalışır olması değil, güvenliğinde üst seviyede olması anlamına geliyor benim açımdan. Bir yazılımcı ve kullanıcı olarak o gözle bakıyorum.

Fikir olarak güzel fikir ama eksik olarak bence önemli eksikler hala mevcut.