Van Persie ve Nani'yi birisinin karısına kızına laf atarken falan mı gördün? Karakter ayrıştırmasını neye göre yapıyorsun?
Bir Fenerbahçeli olarak Sneijder'i çok beğeniyorum Podolski'nin bir şey yapamayacağı düşüncesindeyim ayrıca hazırlık maçlarında izlediğim kadarı ile umarım yanılırım Nani elimizde patlayacak gibi Van Persie zaten tartışılmaz dünya yıldızı diye tabir ettiğimiz seviyede bir futbolcu, Fenerbahçe forması ile izlemek nasip olmadı ama ilk maçında harikalar yapmasını bekliyoruz
Arkadaş Nani ile Van Persie'nin ne karaktersizliğini gördü bende merak ettim doğrusu
Valla Nani benim beklediğimden bile iyi hocam daha hazır olmamasına arkadaşlarını tanımamasına rağmen Alex vari harika paslar atıyor dikkatli izleyin bunu bütün hazırlık maçların yaptı,takımı rahatlatıyor ileri çıkarıyor, ayaklarına çok hakim nerde duracağınıda iyi seziyor kazandırdığı fauller bile başlı başlı tehlike zaten

adamı sadece faul ile durdurabliyorlar.Rakiplere çok kırmızı kart sarı kart aldırır ceza sahası çevresinde kazandığı fauller %70 gol zaten Fernando Kjaer Alves Ba Persie sırık gibi oyuncular

Naniyi şuanda eleştirmek biraz lüks

Çok faydalı olcak rahat olun