Burdan sorayım cevabınızı da tüm arkadaşlar görsün site responsive mi, tedarikçinizle dropshipping olarak mı çalışıyorsunuz?
Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
Her üründen bir adet stok ta tutuyosunuz. At ile deve değil zaten ürünler için ödeyeceğiniz fiyat, 100-200 tl birşey.
Bu arada Arkadaşım, şunu merak ettim... ben yazılım satmıyorum! ben site satıyorum... yazılımın ne önemi var Allah için?... Herşey hazırlanmış, domain alınmış, hosting e kurulmuş, tasarım yapılmış, link inşaası yapılmış, site kurulmuş, tedarikçisi ayarlanmış, ürünler siteye girilmiş vs.
Ben anlaştım size devrediyorum deyip sırf bu ücretin 20 katını isteme hakkım var normalde!
TİCARETLE UĞRAŞAN BUNU İYİ BİLİR.
Ne domain, ne yazılım, ne tasarım nede hosting vs vermeyede bilirim... Aracılık ücreti bile daha fazla ederken, domain ismi jenerik o bile daha fazla ederken, üste diğerlerinide veriyorum.
Sanırım, fiyatı düşük tutunca birileri ucuz olduğunu görünce satışı ciddiye almadı. Oysaki domain ismini gören bile direk siteyi satmazsan domaini kesin bana sat diye tutturuyor....
PM LER Mevcuttur. bu fiyata DOMAİNİ DAHİ ALAMAZSINIZ!
EN JENERİK KELİME. konudada belirttim inşallah ihtiyacı olan birisine kısmet olur diye. Maksat birilerinin işi görülsün para kazansın.. Çok şükür her işte gözümüz yok bizim, zaten sektörümüz yazılım üstüne.
Gece 12 den sonra CİDDİ BİR ALICI ÇIKMAZSA fiyatı yükselteceğim, O zaman anlarlar kıymetini...
HAK EDİLEN GERÇEK ÜCRETİ İSTEYİNCE....
Not düşmek istiyorum: TİCARETLE HİÇ UĞRAŞMAMIŞ, YAŞI KÜÇÜK OLUP AKLI TİCARETE YETMEYEN, HAYATINDA BİR KEZ BİLE EL TOKATINI YEMEYEN KİŞİLER bu konuya değil, benim hiç bir konumdaki satışlarıma cevap yazmasınlar birşeyde almasınlar.
Arkadaşlar sinir sistemlerim bozuldu 2 günde. Birdaha konu açtığımda, Sayın R10 Yöneticilerine direk kilitleteceğim.