O Mesajı editledim herhangi bir tartışmaya neden olmaması için ama görüyorum ki sizin amacınız bir güzel tartışmak.
Kimseyi Aşağıladğım yok aradığınıza bakın birde yazdıklarınıza bakın tartışma olacak konuları açmışsınız.Kimse size hızlı index alacağım diye garanti veremez.Bir süre sonra aldığınız site ile beraber ilgilenmezseniz özgün içerik girmezseniz o site hızlı index filan almaz( başka farklı yöntemler uygulanmaz ise)
Domain arıyorum konusuna Hızlı index domain diye konu açılmaz Site alım bölümüne açarsınız ilgilenmediğiniz hızlı index alan siteler diye.Domain başlı başına ne kadar fazla backlinki olursa olsun Kimse sana hızlı index garantisi veremez Siteyi kurmadan hiçbir domainin HIZLI İNDEX ALIP Almayacağını bilemezsin.
Bu durumda her şartta senin Site alman gerekiyor..
Sen konuya daha girip, ilk mesajını göndermeden önce biz bunu
@karan; hocamla konuştuk. Domaini aldım dedim. Uyarısına teşekkür ettim. Konu kapandı. Bilmem anlatabildim mi? Sonra geldin abuk subuk yaz sıcakları başına güneş geçirmiş kıvamında üslupsuz bir yorum yaptın. Senin yaptığın uyarı zaten üsluba uygun bir şekilde konuşuldu. Domain alındı, konu amacına ulaştı. Bitti.
Tartışma yaratan ben miyim? Sen misin şimdi?
Neyse hocam dediğin gibi olsun ki aksini zaten söylemedim. Bundan sonra aynı arayışta olursam site alım bölümüne konu açarım. İlgin için teşekkürler.
Rica ediyorum yazmazsan sevinirim.