Kaç senedir r10'dayım ilk defa böyle bir konuya şahit oldum Hızlı index alan domain nedemek kardeşim? sana kim hangi hakla şu domaini al hızlı index alabilir diyebilir? Ayrıca site olmadan domain nasıl hızlı index alacak.
Hocam öncelikle mesajınızın alt paragrafında "yaz sıcakları vurmuş sanırım" diye bir cümle kullanmıştınız. Ben gördüm o kısmı, sonra editlediniz. Amacınız nedir? Anlayamadım. Odamda klima bulunuyor ve gayet sağlıklıyım çok şükür.
Üst mesajımda açıkladım nedenini. Siteyle birlikte almayacağım için, site alış bölümüne konu açmadım. Acemi değilim ve akıl sağlığım da gayet yerinde. Aşağılarcasına mesajlarınızı kendinize saklayın.
Adam site kurmuştur. İlgilenmemiştir. Sattığı sadece domaindir. Sitesi kuruludur ama ben sitesiyle istemiyorum.
Ya da adam site kurmuştur, hızlı index alabilecek potansiyele getirecek backlink alımlarını yapmıştır. Sonra siteyi kapatmıştır. Backlinkler durduğundan, domaini de Google'a benimsettiğinden domain hızlı index alır. Zaten deneme yapmak istersem önce bir wordpress kurup denemesini de yapabilirim domain "site kurulduğunda" hızlı index alıyor mu? diye.
Özetle insanları aşağılamaya yer aramayın, acemi bulduğunuzu sanıp ezmeye de kalkmayın. Uyarmak ya da bilgilendirmekse amacınız bu,
@karan hocamın yazdığı mesaj gibi olur, kendisine de tekrar teşekkürler insan gibi üslupla eleştirdiği için teşekkür ederim. Ayrıca domain alınmıştır.
@TrifoliAte kardeşimle işlem yapıldı. Bundan sonra küçümseyici mesajlarınıza yanıt vermeyeceğim. R10'da eski olmayabilirim ama bu işlerin acemisi değilim. Ayıptır, size bu yaklaşımı hiç yakıştıramadım.