gözlük konusu maalesef çok hafife alınan bir sorun
ben işe girdikten sonra, alışverişlerimdeki en yüksek ücreti gözlüğüme ve monitör e ödedim
24 saati geçen zamanlarda kaliteli gözlük ve monitör sizi nonstop çalışma imkanı sağlar
1gr lık nikon camlar veya daha yeni modelleri var
ışık sorunu için clormatic cam lar demode oldu sanırım yenileri polarize camlar olsa gerek.
mutlaka ince ve hafif cam modellerini seçin
sgk nın verdiği cam lar maalesef 2 yıl içinde çok belirgin şekilde ilerlemesine sebep olduğu gibi saolasun bizim tacir anlayışı... kendi halkını bu kadar dolandırmayı seven çok yoktur heralde
sgk kaliteli cam bile veriyor olsa sizin önünüze sırf daha fazla kar edebilmek için olmadık ürünler çıkartırlar
gözlük yaptırırken ve cam seçiminde mutlaka bir tecrübeli ve dürüstlüğünden emin olduklarınız ile alışveriş yapın
iyi bir örnek
mağazalar içinde en parlak ve kaliteli vitrin e gözlük cüler sahiptir. yaptıkları aşırı yüksek kar payı sonucunda tabiki.
piyasadaki bir diğer anlayış da.. size sizin istediğiniz değilde kendi elinde kalmış stok malzemeyi kakalama şeklidir.
örnek verdiğim 1gr lık nikon cam için size olmadık kötü açıklamala ryapabilirler ama ben bu cam lar sayesinde en kötü monitörlerde bile uzun çalışma saatlerinde göz yorulması olmadan çalışabildim
astiğmat genelde kalıtsal bir rahatsızlıkdır.
30 yıldır kullanıyorum sonuçda. ilk miyop dan önce astiğmat - bahar nezlesi ile başladı
sonra miyop eklendi.. sonra görme açısı farkı eklendi.. eklendide eklendi
hayat ve sağlık ucuz değil
ama başkalarını zengin edecek kadar da uzun değil