Merhaba arkadaslar direk konuya gireyim
Sizlere bişeyler danısmam gerek bana fikir vermenızı istiyorum konuya girip buraya kadar okuduysanız devam edip iki kelime bişeyler yazsanız bile çok iyi olur .
Olayı anlatayım hemen

1.Üniversite
Aöf Maliye 4.sınıftayım 3'ten dersler var orası ayrı bunu zaten okuyorum

2.Üniversite
Örgün olarak 2 yıllık Dış Ticaret okumaktayım 1.yılımı tamamladım kaldı 1 senem hali hazırda arkadas ortamım kurulu düzenim bulunmakta .
Dış Ticaret bölümünün gelecegi anca özel bürolar vb şeyler şuan devlet kurumunda iş imkanı yok anca özel gümrük müşavirliklerinde vb özel şirketlerde calısılabilir . DGS ile de bir çok bölüme girebilirim dgs ne kadar kolay zor tartısılır yada ticaret'e atılıp biyerlere gelmek dgs ile
girmek istedigim bölümlerden bir kaçı :
- İktisat
- İşletme
- Uluslararası Ticaret
- Çalısma ekonomisi ve end iliş.
- Sermaye piyasası
Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

3.Üniversite
Bugün tercihler acıklandı bildiginiz gibi bende sınava girmiştim ve
Harita ve Kadastro bölümü kazandım şuan dış ticaret ve maliye okuyorum üstüne buda eklendı ve aynı anda 2 yıllık 2 üniversite okuyamıyorum şuan karar vermekte cok zorlanıyorum dış ticaret bölümünde 1 seneyi tamamlayıp egitim için masraf yaptım ve hali hazırda arkadas ortamım kurulu düzenım var diger yandan Harita ve Kadastro bölümü kazandım ve Abimin Harita Mühendislik bürosu var bu konuda bana cok destekci bölümü yazmamı o söyledı ama karar veremıyorum ayrıyetten iş bakımından internette heryerde ilanlar var tecrübeli tecrübesiz bi şekilde kazanılır en basiti bizim ofiste calısırım ve devlete atamalarıda en azından oluyor yada 2 olarak dgs ile geçilebilecek yerler
- Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği
- Harita Mühendisliği
- Geomatik Mühendisliği

Yaş 21 iki sene üniv vb gitmeyip özel de calıstım daha sonra gittim. O bölümde dış ticaret ama liseden mezun olur olmaz aöf yazılmıstım şimdi tavsiyeleriniz bekliyorum. Yaşı göz önünde bulundurup dgs hakkındada yorum atarsanız sevınırım .