Site adresi: (pm ile verilecektir. )
Site için istenen fiyat: 750 TL
Sitenin aylık getirisi: Henüz yeni
İŞLETİLECEK site
Sitenin açılış tarihi: 1,5 Ay oldu (tertemiz sıfır domain)
Kategori, sitenin içeriği nedir: moda
Günlük hit sayısı: -
Ziyaretçi kaynağı: (google)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Domain+hosting+yazılım+tedarikçisi, herşeyi hazır halde teslim edilecektir.
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce heves ettiğim bir siteydi bu, domain alındı, hosting e kuruldu, yazılım ayarlandı, teması hazırlandı, tedarikçisi bulundu ve (%50 kar markajı ile) anlaşıldı, ürünler siteye teker teker girildi, link inşaası yapıldı ve herşeyi hazır hale geldi...
Yalnız, sürekli Yazılım işiyle uğraştığımız için, bir türlü sitelere (sahibinden,gittigidiyor, sanal pazar vb siteler) ürün reklamları girmek falan kısmet olmadı... Hal böyle olunca siteyi hiç işletmeden tertemizce satmaya karar verdim...
Ki; bu konuyuda buraya açabilmek 4 gün sonra zor güç kısmet oldu, o derece doluyuz.
Eğer bilgisayar başında boş vaktiniz varsa yada gerçekten para kazanmak istiyorsanız, iletişime geçebilirsiniz.
Saniyeler içerisinde ürün reklamınızı yaparak müşteri toplayabilir, satışlarınıza başlayabilirsiniz...
Yazılım fiyatına herşeyi ama herşeyi fazlasıyla hazırlanmış işletilmeye hazır site....
Bu fiyata, ne domaini alabilirsiniz, ne tasarımı alabilirsiniz nede bayilik ücreti olsa onu karşılayabilirsiniz.... herşey ayağınıza kadar geldi.
NOT: 3d tişört satış sitesi, Türkiye'de üretici firması sadece 3 tanedir.
Bu firmalardan bitanesi, çokça tanınan bir sitedir. Yani rekabetçiniz yok denecek kadar az. Satışlarınız çok!
Şahsen ben 2 tane yiğenlerim için almıştım, çok hoşuma gitti tatil günlerinde giymek için ise 2 tanede kendime aldım, 1 tanede bir arkadaşım sipariş etmişti...
%50 indirimle almamıştık ama, bizden çıkan ücret 62,5 tl değil, 125 TL....
bu demektir ki, günde 5 ürün satıp 62,5 TL kar ederseniz sadece 1 kişiden, 4 günde siteye ödediğiniz paranız çıkar...
Yada; (hiç kimseye satmayın, yüksek karda elde etmeyin, günde 1 tane ürün satın 10 tl kazanın, ayda yine 300 tl yapıyor, yine 50 tl kardasınız. ). (bahsi geçen, sahibinden.com, gittigidiyor.com, n11.com, sanalpazar.com gibi sitelerde aktif olursanız bu cirolar çok daha fazla katlanır, dediğim gibi rakip yok. siz zor bulunan birşeyi satıyorsunuz.)
Şununda garantisini ve sözünü verebilirim ki, bende sizin müşteriniz olabilirim...

Ama aramızda oluşacak samimiyet yüzünden, bir güzellik yaparsınız sanırım.
Aslında fiyatı yüksek tutacaktım ama konuyu açmadan fiyatı düşürdüm tekrardan.
inşallah ihtiyacı olan birisine kısmet olur diyelim.
Domain ismi, sektöre %99 değil, %100 uyumludur.
(normalde bu domaini bile o fiyata alamazsınız)
Hosting ise Alanı sınırsızdır, veritabanı, E-Mail, subdomain vs herşeyi sınırsızdır. herhangi bir kısıtlama yoktur.
Yazılımda lisans, şifreleme falan yoktur. Yazılımıda şifresiz vereceğim.
istediğiniz site/lere kurup kullanabilirsiniz.
Tedarikçiyle sizi görüştüreceğim... bana bağlı değilsiniz.
Domain: isimtescil de kayıtlıdır, hesabınıza aktarılacaktır.
FTP Şifreleriniz verilecektir.
EK NOT: 3d tshirt yanı sıra, 3d sweatshirt te satılmaktadır.
iletişim için pm atmanız yada 0544 544 00 10 numaralı telefonu aramanız yeterlidir. Mesaj bırakırsanızda geri dönüş mutlaka yapılır.
mail:
musteritemsilcisi@outlook.com.tr