sorun eğer tık alamamak ise. bundan eminseniz. içerik ve yerleşimde de değişiklik olmadıysa tek bir şey kalıyor geriye. sizin sitenizde yoğunlukla çıkan reklamlardan biri artık gösterilmiyor demektir. yani x reklam vereni artık reklam vermiyordur. bana da oldu benzeri. bir forex sitesinin reklamı çıkıyordu sitemde sürekli ve acayip para kazanıyordum. ne zaman ki forex sitesi reklam vermeyi bıraktı. kazançlarım düştü. benzeri bir şey yaşamış olabilirsiniz. reklam inceleme merkezinden sitenizde çıkan reklamları sürekli kontrol etmenizi tavsiye ederim. istemediğiniz reklamları da bu sayede engelleyebilirsiniz.
Dediğiniz ilginç ama aynı zamanda onun için yapılacak birşey de yok. TO aynı, düşen tbm, tbm düştüğü için yaşıyorum sorunu ve o yüzden de üretilecek çözüm yok.
Ama herkeste mi aynı reklam gösterilmiyor? Ya da hemen karar vermeyelim başka arkadaşların da durumunu öğrenelim, aynı zamanda sizdeki durum nasıl? Sorunun genel olup olmadığını kesinleştirsem en azından boş yere çırpınmam, bir süre daha beklerim.