Metro tercih edenlere gerçekten şaşırıyorum.Metro Türkiye'de bulunan en rezil firmalardan.Otobüsleri çok dandik,muavinleri desen gerçekten apaçi gibi.Şoförler kaba.Otobüsleri sürekli kaza yapıyor.Son yolculuğumda zorunlu olarak gürcistan'a giderken ve gelirken Metro kullanmıştım.2. şoför koridorda gezerken arkadaşın bacaklarını hafifçe açtığını gördü.Şoför arkadaşa keserim o bacakları ha dedi.Şaşırdım kaldım.Birileri bagaja hayvan koymuş nasıl koymuşlar bilmiyorum.Yine aynı şoför insan taşımayı bıraktık şimdide hayvan taşımaya başladık diye bağırdı.Yine otogara girmeleri gerekirken girmeyi unutmuşlar ve bayanın birisini indirmeyi unutmuşlar.Yine aynı şoför kadına bağırarak konuşmaya başladı.Hem suçlular hem güçlü.Kadın şikayet edeceğim dedi.Şoför istediğin yere şikayet et diye sesini yükselterek hayvan gibi bağırdı.Daha neler neler 24 saate yakın bu lanet otobüste gittim geldim.Önceki seferlerimde hiç iyi değildi.Önereceğim firma Nilüfer ve Kamil koç.
Kamil Koç düşünüyorum. Metro otobüsleri çok kaza yapıyormuş. Doğu kesimlerindeki Kamil Koç otobüslerinin kalitesi de iyidir umarım?
Bana böyle firmalar lazım