Siteniz'de mobil görünümle ilgili bir sıkıntı varmı test etmedim ( Tasarım kulllanıcıyı rahatsız etmediği sürece çok'da ilgimizi çekmez + Alexa rank kriterlerimize etki etmez ) masaüstü cihazla yüzeysel olarak editör gözüyle inceledim ;
* Öncelikli bakılan değer ; Önerilen web sitesi benzersiz bir içeriğe sahip'mi ve eşsiz bir kaynak'mı ?
Kategorilerinizde ortalama 1 -6 konu ile dmoz'a kabul edilmesi ( yetersiz içerik ) mümkün değildir.
Ayrıca, AKÇİĞERLER kategori adını Akciğerler olarak düzeltmelisiniz, web sitesinin dile hakimiyeti önemli bir kriterdir.
Sitenize ve size başarılar dilerim.
Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sitenin temasıda mobil temasıda özel yapımdır lisanslı hatasız aldım hocam mobil teması çok iyi sitem tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışmaktadır. ve sade olması için özel gösterdim.
içeriği ücretli makale yazdırıyorum sadece sağlıklı yemekler kategorisindeki sağlıklı yemek konularını copy alıyorum ve içeriğini ufakta olsa değiştirip yayınlıyorum onuda kopyalamamın sebebi bir yemeğin tarifi tekdir değişmez o yüzden kopyaladım.
belirttiğiniz kategori ismini değiştim ama onaylı sitelere bakıyorum siz dediniz ya bir kategoride 1-6 içerik olması yetersiz içerikden dolayı kabul edilmez dmozda öyle siteler var içeriği çok az aylarca konu eklememiş bekleyen yani insanın ister istemez zorunada gidiyor eklenmemesi.
Öneriler için tekrar teşekkürler,
Umarım onaylanma konusundada yardımınız dokunur. başvuru yaptımdı.