foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2.3 sürümden, hatta diğer sürümler dahil sürekli excell ile yedek alıp yeni sürüme aktarıyorum. En son bu işlemi 3.1 de yaptım. 3.2 de tablolar değişmiş olabilir. Excell veya XML'de proticaretin hiç sorunu yok. Sürekli demo kurduğum için eminim.

Önce XML ile bi deneyin. Yine olmazsa 2.3 excell ve xml i 3.1 sürüme çekin. Olursa 3.2 sürüme çekersiniz.

Dosya boyutu ne bu arada?

XML ile yeni sürüme çekemezseniz bir xml çıktısı verin, xslt linkinizi de gönderin bana. Ben 3.1 sürüme çekiyim. Online olarak size burdaki çıktıyı veririm. Siz de yeni sürüme atarsınız. Alınır bilgiler. Sorun olacağını sanmam. Burdan görmezsem mail atın bana
Dosya boyutu bir şey değil üstad deneme amaçlı açtığım bir siteydi. Asıl sitelerimi taşımaya başlamadan önce deneme yapmak istedim. Fakat benim excel ile almam lazım ürünleri. Ki bunlar zaten xml ile çektiğim ürünler olduğu için xml ile indirip xml ile entegre edemem siteye. Çünkü tedarikçilerimin xml güncellemeleri kaldığı yerden devam edebilmeli ve bu bağlamda da ürünlerin linkleri değişmemesi gerekiyor. 5 adet asıl sitem var onlardan excel ile ürün çektim. sadece 1 i açıldı office programında. diğerleri açılmıyor. Bazen güncelleme için daha önce çatır çatır alıyordum excel ile. Şimdi yine bir versiyon ve sunucu değişikliği yapacağım ya mutlaka aksilik olacak...
Asıl sitelerimden birini kategori kategori aldım ürünleri excel ile. Yine bir kısmı açıldı bir kısmı açılmadı. Yani yok artık diyorum başka da bir şey demiyorum! En sonunda bırakacağım artık bu işi.