Bende test için ufak bir yatırım düşünüyordum fakat kredi kartı ödeme seçeneği kalkmış. Api kaynaklı bir problem olduğu ve yakında ekleneceği bilgisi verildi ama kredi kartı seçeneğinin kaldırılıp hiçbir hak iddia edilemeyen ödeme yöntemlerine yönlendirilmesi şimdilik bekleme kararı vermeme sebep oldu. Bu arada konu sahibi arkadaşımız ROI oldu mu acaba?
Evet kredi kartı seçeneği teknik bir arızadan dolayı kaldırıldığını, en kısa sürede getireceklerini ve tekrar aktif olduğunda mail ile haberdar edeceklerini ifade ettiler.
Kredi kartı tekrar aktif olduğunda 10 bin ila 100 bin arası bir yatırım düşünüyorum bende.
7 aydır aralıksız her gün btc'leri cüzdanıma alıyorum. Hiç sorun yaşamadım sitede. Kredi kartının bir iki haftadır aktif olmaması dışında bir aksaklık yaşamadım. Kazandığım btc'lerle ayrıca forumda ihtiyacı olan arkadaşlara da yardımcı oldum bu arada
Kredi kartı tekrar aktif olursa, kart ile alımlarda 1 ay beklemeye alıyolar 1 ay sonra cuzdana gönderiyolar ama ne kazandıgınızı görüyorsunuz. sistem ortalama 12 ayda çıkarıyor mesela 2000 TL yatırım yaptın günlük ortalama 5 - 6 tl
Ben alımlarımı hep kartı ile yaptım ve kısa sürede aktif oldu. 10 20 dk'da. Sonradan bir değişiklik olduysa bilmiyorum. Kredi kartı tekrar aktif olup alım yaptığımda burdan yazarım.
58 LTC lik yatırım yaptım ve LTC kazdırdım gelen 24 saatlik LTC

Budur.
Şimdi BTC döndürdüm sistemi yarın tekrar bakıcam. Böyle giderse ayda 1 LTC zor geliyor. bir yanlışlıkmı var anlam veremedim.
Hocam siz daha yeni başladınız sisteme. Dünden bu güne tam 24 saatlik kazım değildir o. Bir iki gün bekleyin ve tam sonuç rakamları görmeye başlarsınız.
Bakın mesela benim 5,5 TH/s işlem gücüm var ve kazançlarım aşağıdaki SS'de olduğu gibi. Yani ortalama 0,023 BTC
Bunun hesabını nasıl yaparsınız tekrar anlatıyorum.
https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty
Ths yazan yere 5 yazın.
0.05415 BTC günlük kazılan BTC miktarıdır.
1,5 dolar her THS başı masraftır. Buda 5 ile çarpın 7,5 dolar yapar.
7,5 dolar 0.02743 BTC yapar.
0.05415 - 0.02743 : 0,026 BTC Günlük yaklaşık olarak kazanacağınız BTC miktarı şuan ki parametreler ile.
Parametreler 3 aşağı 5 yukarı değiştiğinden oynamalar normal.