Tekrar Merhaba ,

Şu şekilde başlayayım , firma yeni bir firma Sezonda günlük 45 - 60 TL arası adwords reklamı çıktım. Bu reklama dönüşler aldık.
yerel ticari bir kelimede ilk sırada çıkmaktayız.Okul sezonunda plaket , yönlendirme levhalarıda yapmaktayız.

Diğer bir üründen örnek verecek olursak, yine marangozda 0.6 Kuruşa mal ettiğim bir bardak altlığını kişiye özel şekilde 15 - 20 tl gibi rakamlara satmaktayız.

7 TL ye aldığımız çakmakları kişiye özel hale getirerek 25 - 30 TL seviyesine satmaktayız.

Tişörtleri 2.75 TL ye almaktayız.Baskılı bir şekilde rakamları görebilirsiniz.

Okul döneminde , okul ziyaretleri gerçekleştirirseniz ki ben iş yaptığım müşterilerimle tek tek tanıştıracağım.iyi bir gelir elde etmeniz mümkün.

Metal Plakalarımız mevcut bu plakarı kesimini yaparak ayraca dönüştürüyoruz,hediyelik eşyacılara Kupa Bardak , Bardak Altlıkları , Metal Plaka , Saat
şeklinde kombinlerle gidip teslim ediyoruz.


Baskı ve Süblimasyon konusunda bir ay yanınızda olacağım .


Yeni iş kuracak arkadaşlar oturmuş bir sistemi deviralacak bu neden ile , Site adresini bizzat ofisimde karşılıklı görüşerek vereceğim.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile numaramı yollayabillirim.


Teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:41:18 -->-> Daha önceki mesaj 17:36:34 --

Ruling adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

1) Toplam cirodan yüzde kaç kar? Örneğin 10000 bin TL dediniz bunun 6 ve 8 binimi kar oluyor. Eğer böyleyse bu muhteşem bir rakam.

2) Ayrıca sadece web sitenizden gelen ciro ne kadar?

Bunları öğrenebilme şansım var mı?

Merhaba web sitemizdeki sanal posu aktif etmedik bu süreçte.ilgilenen arkadaşla bir anlaşma yapılıp bir süre işi yönetmesile ve ardından devir sürecini tamamlayabiliriz.

iyi çalışmalar.