Zaten bu işteki en büyük handikap bu maalesef.
Magento konusunda çalışacak arkadaşların mutlaka çalışacakları kişilerde magento bilgisini biraz da olsa ölçmeleri gerekiyor.
Mesela temada bir hata oldugunda nasıl çözümlediklerini, hızlandırma konusunda hangi çözümleri kullandıklarını sorabilirler. şimdilik aklıma gelen bunlar.
Yorum için teşekkür ederim.
Bu tarz yazılımlarda en büyük sorun destek verme konusunda yaşandığını düşünüyorum. Ücretli eticaret yazılımlarında kampanya gibi bir çok özellik script içerisinde yer alıyor. Fakat açık kaynak bir yazılımda bir geliştirme yapılmak istenildiğinde sürekli olarak destek alınmak zorunda. Örnek veriyorum 3 al 2 öde, x ürünü al y ürünü %10 indirimli gibi gibi bir kampanya yapılmak istendiği noktada dışardan destek verecek bir kişinin olması gerekiyor. Bundan sonraki sorunda destek verecek kişinin sağlıklı bir şekilde iş bitirici işlemler yapması. Çünkü freelance çalışmalarda ben çok büyük sorunlar yaşadım, zamanımız çok kıymetli ve 3 günlük işin 15 gün sürdüğünü biliyorum tamamen destek verecek kişinin o anki iş yapma psikolojisine bağlı kalıyoruz.
Bu yüzden dolayı magento veya opencart konusunda şüpheye düştüm.
Size PM atıyorum.