Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Twitter kapatildi bu sebepten diyelim adamlar whatapp a gececek onu kapatican facebook a gececek eee hani cozum kapatmakti isteyen yine yapacagini yapar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:50:34 -->-> Daha önceki mesaj 12:48:47 --

Xyz site ile twitter bir mi allah askina siz ne icin kullaniyorsunuz bu twitteri belli oluyor yavas yavas

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:52:21 -->-> Daha önceki mesaj 12:50:34 --

Elesinler tabiki ama elerkende kapatmasinlar ben bunu istiyorum suc isleyenler tespit edilsin koskaca tib var sadece yasaklayarak cozum bulacaksa orada sadece 1 kisi calissin yeter
Yanlış kişiyi alıntılamışım sanırım siz de kendi tarafınızdan anlıyorsunuz. ben size xyz site örneğini verirken genel düşünmenizi önerdim. TC KURALLARINA AYKIRI SİTE olarak düşünün. Sen bu siteyi kapattığın zaman haklı olarak, kimse çıkıp sitem tib yedi başlarım böyle hükümete demiyor. Diyemez de. Kanun bunu gösteriyor. Sen TC vatandaşıysan o kurallara uyacaksın. Aynı durum twitter için de geçerli. TC KURALLARINA AYKIRI fotoğraf koyarsan bu yayın yasağı gelmiş görüntüler olabilir, bunu barındırırsan siten yasaklanır.

Megaupload'tan farkı ne bunun? Telif hakkı olan içerikler başkaları tarafından megaupload a yükleniyordu ve bu sayede herkes ile paylaşılıyordu. KANUNLARA AYKIRI değil miydi bu? Telif hakkı ile ilgili kanunlar yok muydu? VARDI. Adamlar bu yüzden hapsi de boyladılar mı evet boyladılar. EEE, o da KANUNLARA AYKIRI içerikti, Twitterdaki FOTOĞRAFLAR da. Ne önceliği var bu sitenin o vakit ? İşinize geldiği gibi konuşun durun siz.