Bence bir ***** site ile twitter ayni kefeye konmamali ama yinede saygi duyuyorum dusuncene. ***** sitenin yasaklanmasi mantikli ama twitter cok farkli bir platform. Biri farkli bir ihtiyacini karsiliyor ustelik alenen twitterda ise dusuncenpaylasimi var. Ben cocugumun ***** siteye girmesininistemem amantwitteri dogru bir sekilde kullanmasini isterim
Hocam yanlış anlamayın, konuya yazanlar arasında benim zıttımı düşünenler arasında en samimi kişinin siz olduğunuzu düşündüğüm için sizi alıntılayıp yazdım hocam.
Twitter sosyal paylaşım ağı kabulümdür fakat. Türkiye Cumhuriyeti devleti açısından düşünelim. Şu an o platformdaki etiketlerde direkt olarak örgütlenen insanlar var görmüşsünüzdür baktıysanız. Aynı şekilde fikir ayrılığından dolayı arkadaş arkadaşa laf atmakta, küslükler başlamaktadır. Bizim milletimiz böyle bir şeye hazır değil. Karşı görüşe saygısı olmayan insanların ağırlıkta olduğu bir ülkede yapacağınız eğitim seviyesini yükseltmektir. Fakat bunu yapana kadar geçici çözümler bulunmalı. Twitter'ın yasaklanması bana göre geçici çözümlerden birisidir. Kafamda anlatmak istediklerimi umarım iyi şekilde anlatmışımdır