Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kırılacak bir şey yok hocam bunda

Alacak maddi gücüm çok şükür var yani bi gaza gelip ya ben öderim nolacakki diyenlerden değilim
Sadece sorun şu ki hazır bir birikmişim yok. Ama gelirim çok şükür iyi.
Kafaya taktım bu benım 3. aracım olacak inşallah şuan kulandığım bir aracım var bunu uzun zamandır bekliyordum kreid hususunda aklıma takılanalr var.
memursanız bilemem.Ama gelirinizin sabit olup olmadığı ve sürekliliği konusunda emin olmanız lazım.Ve sürekli değer kaybeden bir varlığa yatırmak diyelim ki 36 ay taksit ödeyeceksiniz.Sürekli bir kısıtlama var.Hayatınızı araba şekillendirecek.ben reno springle başladım 6500 tl ile sonra megane aldım 25,500 e sonra fluence aldım 33,500 e sırada focus var
spring 1993
megane 2006 model
fluence 2010 model
inş focus 2013 felan olur.Bu arabada 45-46 bin çıvarında.

böyle insanlar var sürekli araba aldıgım galeriye gelenler.Her sene model yeniliyorlar kolay satılan arabalar ile.Kontak çalıştırınca direk 10-15 bin tl sileceğiniz bir araba alacaksınız.Kredi faizi vs saymıyorum bile.Zararınız büyük olur.Hele ki şu an Türkiye'de bir mala yatırım yapmak çok zor.Seçim siyasi ortam kötü. şu anda türkiyedeki büyük bir kesimden yüksek maaş alıyorum ama benden düşük maaşlı geliri olan adamlar benden fazla borç batagında.Size tavsiyem sınırlı gidin.Fırsatlar gelecektir.Bu arabaya 1 sene sonra binmeniz belkide size 30 bin tl kar sağlayacak.Ama "dünyaya bir kere mi geldik project42" kafasındaysan yapacak bir şey yok.