Elves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samimi konusmalari severim, alıcı-satıcı arasında samımılıgı daha cok severım.Bir sorunum oldugumda olsun kısısel olsun kurumsal yada odeme sıkıntı yasacagım zaman bana her turlu destegı saglayacak fırmaları daha cok severım.Neyse ddos koruma dedin dikkatimi cektin.TRde daha olsa dunyada ddos korumasını demedıgım fırma kalmadı sonuc hepsı gg sadece bırı harıc oda salay suan acık var ama tam koruma oturmus bana ozel yenı ıp blogu verecek ama fazla dedıcated goz cıkarmaz.Ddos korumasını test etmek ısterım.Test ıcın vds ısterım korumalı uygun mudur ? Kac gbit koruma saglayabılırsınız ? Ben yaklasık 3 gbit atack yıyorum duzenlı karsılayabılır mısın ? 29 ıp alsak bunun korumasını ne kadara saglarsın.Saldırı geldıgınde gırısler tıkanmaz ?

Sımdıden sana kolay gelsın...
Eyvallah sağolasın. İstediğin özellik veya alacağın paketi belirtirsen 29 ip li fiyatı size söyleyebilirim. Ücretsiz deneme için dahi olsa vds açamayız.

Firewall ücretlendirmesi, firewall koruma hizmeti verilen her bir adet IP adresi için yapılmakta. Firewall tarafından durdurulan trafik toplam müşteri network trafigini etkilememekte veya trafik sayımına dahil edilmemektedir.

Kiralık sunucu için (Donanımsal Firewall [IP Bazlı]) ;

DOS-DDOS Koruma (500 Mbps’e kadar) 90 TL
DOS-DDOS Koruma (1000 Mbps’e kadar) 250 TL
DOS-DDOS Koruma (2000 Mbps’e kadar) 650 TL