GoDaddy domainlerimi bitişten 15 gün geçmiş dahi olsa name.com'a transfer edebiliyorum. 15 günü de biraz risk alarak denemiştim. O zaman kadar 3, 5, 8 güne kadar denediklerim olmuştu. Name.com'a transfer 30dk içinde tamamlanıyor. 2-3 ay sonra da yahut yeniden biterken Name'den de GoDaddy'ye yine 30 dk içinde transfer ediyorum. Günü dolmuş olarak Moniker'den de Name'e transferim oldu ama o 1 gün geçmişti henüz. Yalnız dikkat edin, ICAAN politikalarına göre whois güncellemesi yapılan domainlerin 60 gün transfer edilememesi opsiyonunu firmaların geneli kullanıyor, GoDaddy de kullanıyor. Yani GoDaddy'de süresi bitmiş olsa da asıl yakın tarihte whois güncellemesi yapmamış olmanız önemli.
Asla ve kat'â isimtescil kullanmıyorum. Velev ki elden aldığım bir domain orada barınıyorsa panele almadan satıcı arkadaştan direkt transfer kodu alıp transfer ediyorum. Hiç isimtescil paneline geçirmiyorum. Milyon kişinin ağzının yanmaması önemli değil, benim ağzım ciddi şekilde yandı.
network slutions firması ahkkında tecrübeniz vamı? domain süremin bitmesine 2 gün var. domaini alırken kullandığım kredi kartını uzatmada kullanamıyorumm. müşteri hizmetlerini arayın diye bir hata çıkıyor. Hangi firmaya taşımamı önerirsiniz. aşıma olmuyorsa müşteri hizmetlerini arayacağım.